събота, 6 септември 2008 г.

rent a car - превозни средства

Сега в rent a car блога ми ще постна последните оферти от сайта на astraltranstours.com Превозните средства които ще представя в rent a car блога ми са:

* Автомобили
* Бусове
* Автобуси

За сега толкова от мен. По нататък ще публикувам още превозни средства в avtorentacar блога ми.

rent a car - нова игра

Днес вечерта в rent a car блога добавих играта Breakout. Можете да я видите в блога rent a car най-долу. В играта вие сте едно правоъгълниче доло което местите със мишката и има едно топче което се мести на горе на доло. Има също други малки неподвижни правоъгълничета които трябва да унищожите със топчето. Целта ви е да не пускате топчето да падне и да унищожите правоъгълниците. За днес сигурно това ще ми е последната статия в rent a car блога, ДО СКОРО!!!

rent a car - новина

Невероятно бързо нарастват индексираните страници в google като се напише rent a car. Те вече достигат до 139 000. А записалите се за участие в rent a car са 43-ма. Сигурно утре ще са още повече. Аз за сега съм на 5-та страница в rent a car състезанието.

Надявам се скоро да съм на първа страница с ключова дума rent a car. Добавих анкета,игра и търсачка в rent a car блога ми, за да потребителите да могат да се забавляват. Скоро ще добавя още игри в rent a car блога.
И ПОМНЕТЕ КЛЮЧОВАТА ДУМА Е rent a car!!!

rent a car - търсачка

Реших да регистрирам една търсачка от гугъл и да я сложа в моя rent a car блог за улеснение на потребителите.


Собствено Търсене

петък, 5 септември 2008 г.

rent a car - (dot)info

За сега домейнът (dot)info е на първо място. Явно той най-добре се класира. След него е домейнът (dot)com, и на трето място е под домейнът make-business.info. Дано и аз се класирам на предните позиции по ключовата дума rent a car. Вчера бях на 3-та страница, а днес съм на 4-та.

rent a car - домейни

Направи ми впечатление, че на първите места в rent a car са домейните .info/,.com/,.us/ и изключение прави поддомейнът make-business.info. Направих изображение с домейните в avtorentacar. Ето го и него:

rent a car - 3-та страница

Искам с радост да ви съобщя, че вече съм на 3-та страница в google с ключова дума rent a car. В последните дни малко се понапъна и резултатът е на лице. Ето и изображение от класирането ми в коли под наем:

rent a car игра

Реших да сложа играта picman в rent a car блога ми. Можете да я видите в най-долната част на блога.

rent a car - изображения на скрийнсейвъри

Сега ще ви покажа изображения на всикчи скрийнсейвъри които публикувах в миналата статия. Всички скрийнсейвъри се въртят от горе на доло като шерката се променя.
Ето и изображение на първи rent a car скрийнсейвър -


















Ето и изображение на втория rent a car 2 скрийнсейвър -



















Ето и на третия rent a car 3 -



















Ето и на четвъртия rent a car 4 -



















Ето и на петия rent a car 5 -



















Ето и на последния rent a car 6 -

четвъртък, 4 септември 2008 г.

avtorentacar - нови скрийнсейвъри

Здравейте. Реших да направя нови скрийнсейвъри които потребителите на блога ми да теглят безплатно. Ето ги и тях:
avtorentacar
avtorentacar2
avtorentacar3
avtorentacar4
avtorentacar5
avtorentacar6

Това че имената на всички скрийнсейвъри започват с avtorentacar не означава, че в самия скрийнсейвър се споменава нещо за avtorentacar. Така съм написал за да google да ме индексира. Днес ще сложа и снимки на различните скрийнсейвъри и статия за това как се инсталират avtorentacar скрийнсейвърите.

avtorentacar - новини 2

Явно броят на блоговете/сайтовете писали за avtorentacar се увеличава. Само за 5 дена има вече 5 090 индексирани сайта с ключова дума avtorentacar. Записалите се участници в avtorentacar са вече 40. Класирането на avtorentacar от последния път се промени. Ето и изображение с сайтовете на първите три места в avtorentacar състезанието:




Етикети: avtorentacar, avtorentacar новини

avtorentacar скрийнсейвър

Здравейте! Днес реших да си направя един скрийнсейвър(за моя avtorentacar блог) на седемте чудеса на света, но понеже това ми е първия скрийнсевър и оспях да слойа 4 от 7-те чудеса на света. По нататък ще направя със всички чудеса на света.
Опс забравих че трява да споменавам по често avtorentacar в статиите си, за google да ме индексира.
Скрийнсейвъра можете да си свалите от тук - avtorentacar

Етикети: avtorentacar, avtorentacar скрийнсейвър.

сряда, 3 септември 2008 г.

avtorentacar индексиране

Днес на убед реших малко да оптимизирам блога ми за състезанието avtorentacar. Същия ден вечерта проверявам дали имам индексирани страници и за мое учудване имах 5 и всичките бяха с думата avtorentacar. Сега ще се боря за предните позиции в avtorentacar като използвам същите методи както и до сега.

Етикети: avtorentacar, avtorentacar индексиране

avtorentacar - новини

Днес е 3-тия ден от започването на avtorentacar състезанието и вече има 33-ма записали се за участие човека. Най-невероятното е че има 3880 индексирани страници с ключова дума avtorentacar и ще се покачват(но понякога търсачката се бъгва и показва, че има по малко индексирани страници). До преди 1 ден индексиранеите страници бяха 300, по всичко личи че интереса към състезанието се покачва с всеки изминал ден. Пожелавам успех на участниците и нека най-добрият победи в това състезание.

Сега ще ви покажа класация на сайтовете в avtorentacar:

вторник, 2 септември 2008 г.

avtorentacar - правила

*Всеки който иска да участва в състезанието трябва да се съобразява с Google Webmaster Guidelines
*Всеки може да се вкючи с съществуващ домейн или под домейн.
*Админите ще считат за валиден всеки URL на домейн, за който е заявено участие и има линк към спонсора.(след като се регистрирате за участие ви дават един код който трябва да сложите в блога/сайта си, това е линка към спонсора. Ако не го сложите може да ви баннат от състезанието.)
*Връзките към спонсора не трябва да се променят, да са с JavaScript или да се манипулират по друг начин.
*Състезанието започна в 00.00 часа на 01.09.2008 година, с ключова дума avtorentacar, и ще завърши на 28.02.2009 година, 24.00 часа.
*Потребителят ще се обяви като се напише в http://google.bg avtorentacar или се напише в browsera http://www.google.bg/search?q=avtorentacar, и на който сайта му е на първо място той печели.
*Можете да се запишете от тук avtorentacar, записването ще прoдължи до 24.00 часа на 30.11.2008 година.
*Ще има два етапа на награждаване: пъро ще е една награда от 500лв. която ще бъде дадена на временния победител на 30.11.2008 година, и втори етап когато състезанието свършва и ще бъдат разделени 2500лв. на 3-ма човека.

за първо място 2000лв.
за второ място 300лв.
за трето място 200лв.

*Победителите ще получат уникален код който трябва да публикуват до 24 часа на блога/сайта си след получаването му. Ако по някаква причина не го направи нов код ще бъде даден на следващия в класирането заявил учатие.
*Победителят носи пълна отговорност за плащането на всички данъци и такси, свързани с паричната награда.
*Всеки участник който се запише декларира, че няма да има претенции към организаторите и спонсора на състезанието.

Етикети: avtorentacar, правила на avtorentacar


avtorentacar - новини

За сега са ме индексирали на втора страница с ключова дума avtorentacar. Надявам се днес да изляза на първа страница. На последък публикувам малко в моя avtorentacar блог, но сега смятам малко да засиля блога. За сега на първо място в avtorentacar състезанието е блогът на потребител на име МасТеР. На второ място е блогът с домейн .com. Надявам се скоро време да стигна до първите в класирането.

понеделник, 1 септември 2008 г.

avtorentacar - avto.rent.bg

В http://avto.rent.bg/ можете да си наемете превозно средство което ви трябва на добри цени. Имате богат избор от автомобили, джипове, бусове и автобуси, камиони, каравани, кари, мотоциклети, прикачен превоз, самолети и хеликоптери, селскостопански, строителни, яхти и лодки. И всичко това можете да намерите в avtorentacar.

Етикети: avtorentacar, avto.rent.bg

avtorentacar

На 1 Септември 2008 година започна 2-рото бг сео състезание, с награден фонд 3000лв. Всеки потребител трябва да си регистрира домейн или под домейн и да се опита да изкара на първо място сайта си с ключовата дума avtorentacar. Победителят ще се определи като се напише в Browsera http://www.google.bg/search?q=avtorentacar и който е на първо място печели 2000лв., на 2-ро място 300лв.,3-то място 200лв. Състезанието приключва на 28.02.2009 година в 24 часа. За повече информация - avtorentacar

Етикети:
avtorentacar